דף הבית > סולומון אדי

שם המומחה

סולומון אדי

התמחות ראשית

התמחות בחיידקים פתוגנים במזון

מקצוע

M.Sc. מיקרוביולוג וביוטכנולוג

  • מומחה מוסמך המכון מסלול מורחב
  • בורר
  • נתמך בתצהיר
סולומון אדי

פירוט תארים והשכלה

תואר

מוסמך

אוניברסיטת תל אביב, תל אביב, מדעי החיים, מוסמך ( ש"ל)
סה"כ 0 שנות לימוד

התמחויות ומידע מקצועי משלים

תחומי עיסוק

  • plusמיקרוביולוגיה
  • plusמזון
  • plusתברואה

קורות חיים מקצועיים

מרכז פיקוח ובקרה על תעשיית המזון במשרד הבריאות, מחוז תל-אביב, בין השנים 1992-2005.
מאז 2005 ועד היום משמש כיועץ במגזר הפרטי לתעשיית המזון בהיבטים של תכנון פונקציונאלי של מטבחים ומערכי ייצור, טכנולוגיה של מזון, רגולציה, תברואה, אבטחת איכות, מיקרוביולוגיה של מזון, בדיקות מעבדה, ירידים ואירועי חוצות, בקרת תברואה במוסדות חינוך. בקיא בחקיקה בתחום המזון, תקנים ותקנות ברישוי (רישיון יצרן ועסק). בקיא היטב בהיבטי הבריאות, האיכות והבטיחות של תעשיית המזון.
בוגר הקורס המשולב של עדים מומחים ובוררים מטעם המכון הישראלי לחוות דעת מומחים.
רשום במאגר המומחים הארציים של הנהלת בתי המשפט בתחומים: מיקרוביולוגיה של מזון, הנדסת מזון, ורישוי עסקי מזון. כתבתי עשרות חוות דעת לבית המשפט, ורוב פסקי הדין אישרו את הממצאים והמסקנות בחוות הדעת שכתבתי.

שליחה לחבר

אנא מלאו את הפרטים הבאים:

אנא מלאו את הפרטים הבאים

  • mobile

    נייד
    972-0526420111+ (ווטסאפ)

  • email
  • לינקדאין
    https://www.linkedin.com/in/edi-solomon-84a113a6/

פרטים נוספים

    נגישות לנכים

    מעלית בבניין

סגור